Adventsgave til tøsa

Last modified date

En pakke dukket opp på trappa mi i dag, en gave fra master. Han har gledet seg til den kom. Jeg åpner pakken, er veldig spent på hva som er inni den. 

Kjenner jeg blir veldig opphisset mens jeg åpner den. Inni ligger et ny stor buttplug, en trådløs butterfly vibrator, glidemiddel og et sexy nisse kostyme.

Jeg sender en melding og takker for gaven. Han ber meg om å legge bort alt bortsett fra buttpluggen, han vil at jeg skal ta den i bruk og sende han noen sexy bilder

Jeg kler helt av meg, tar glidemiddel på buttpluggen og presser den mot det trange rompehullet mitt. Kjenner at rompa mi blir fylt opp av den veldig store buttpluggen, aldri brukt en så stor buttplug før.

Jeg gisper i det den glir helt på plass. Så deilig å kjenne den fylle hele rompa mi, jeg setter meg på huk forran speilet som står på gulvet, bøyer meg litt frem og tar opp mobilen, får tatt et sexy bilde hvor man ser den røde steinen på enden av buttpluggen mellom rompeballene mine

Anja