Anal sex første gang

Jeg har tenkt mye på den første gangen i det siste. Første gangen noen slikket meg, første gangen jeg sugde kuk, første gangen jeg hadde anal sex. Det var en intens følelse, og veldig digg. 

Kjente han ikke så veldig godt men hadde hatt sex med han før. En kveld jeg lå over med han så hadde vi sex som vanlig, røff vaginal sex. Ikke noe spesielt med det. Men han stoppet å knulle meg før han var ferdig.

Han ba meg om å stille meg på alle fire med ansiktet ned og rompa opp. Han fortalte ikke hva han hadde planer om. Jeg kjente at han helte noe over rompa mi og jeg kjente en finger gli inn og ut av rompa mi, vi hadde eksperimentert med ass play før men ikke med noe større enn en finger.

Han presset kukhodet mot rompe hullet mitt, presset seg sakte inn. Jeg holdt pusten, var ikke helt forberedt og det var litt smertefullt. Han trakk seg ut og snakket med meg. Han fant en liten dildo og varmet opp rompa mi, lot meg nyte følelsen av dildoen som gle sakte inn og ut av rompa mi.

Han la vekk dildoen og presset kuken sakte inn i rompa mi igjen, han holdt igjen mye og knullet meg sakte i begynnelsen, det var en veldig intens følelse, merket at jeg ble så våt av å bli tatt i rompa. Følelsen er ubeskrivelig.

Han økte tempoet og knullet meg hardt til han sprutet sæden sin inn i rompa mi. Jeg var ikke helt forbredt på anal sex den kvelden, selv om vi hadde snakket om det og jeg hadde blitt knullet i rompa med en dildo før. Meg det kan ikke måle seg med en stor og hard kuk.

Anja