Analpie på svaberg

Last modified date

Jeg stiller meg på alle fire,venter spent på den store deilige kuken hans inni den trange rompa mi. Bare det å stå der på alle fire med ansiktet ned og rompa opp, og vente gjør meg både utålmodig og kåt

Jeg kjenner oljen renne nedover rompa. Jeg hører han tar av seg shortsen og kjenner kukhodet presse mot rompe hullet, han glir bestemt inn i rompa mi, jeg stønner og ynker meg.

Han tar tak i hoftene mine, knuller meg I lange sakte drag først før han knuller meg hardere og hardere, spanker rompa mi, jeg kjenner hvordan det svir på den høyre rompeballen min, men samtidig nyter jeg den god vonde smerten som sprer seg.

Jeg stønner kjenner det renner av fitta. Gud hvor kåt jeg blir av analsex. Jeg vet ikke hvorfor men det renner som en foss av fitta mi, jeg blir så kåt at jeg må konsentrere meg om å puste og nyte den deilige følelsen.

Han presser seg hardt inn, langt inni rompa mi, ligger oppå meg, han lar en hånd gli ned til fitta mi, han kaller meg en skitten liten anal hore som blir så kåt av anal sex. Han fingrer meg hardt mens kuken hans er langt oppi rompa mi. Fingrer meg til det går for meg, kjenner at orgasmen rir over jeg, jeg skjelver og greier ikke å stå oppreist. Jeg ligger med magen flatt oppå svaberget, kuken hans er fortsatt dypt inni meg. Han knuller meg hardere, hører at han nærmer seg orgasme. Kjenner det rykker i kuken hans i det han spruter meg full av den deilige varme sæden hans.

Han får meg til å stå sånn, med rompa i været, han stiller seg forran meg og tvinger kuken inni munnen min slik at jeg kan slikke den ren.

Han stiller seg bak meg igjen, står og ser på at sæden renner ut av rompa mi, nyter synet. Før han lar jeg få bruke fingrene på klitorisen min. Han står og nyter at jeg tilfredsstiller meg selv, mens sæden renner ut av meg. Jeg er hans skittne anal hore.

Anja