Badstu-sex med havutsikt

Elskling, du vet alle historiene om sex på treningssentere og i badstuer? Jeg har alltid trodd det var skikkelige røverhistorier, for jeg kunne ikke se for meg hvordan det skulle skje. Det er jo aldri noe privatliv. Helt til jeg delte badstu på det private treningsrommet sist jeg bodde på hotell. Han trente i en grå joggebukse som overlot lite til fantasien. Etterpå delte vi badstue og de små håndklærne vi hadde dekket nesten ingenting. Vi var så hete og kåte som det gikk an å bli, der vi satt og lot håndklærne bare falle. Snart stod jeg på alle fire mens han knullet meg intenst bakfra, vi var helt smurt inn i hverandres glatte, svette kropper. Pikken hans fylte meg helt opp, og jeg formelig skalv da han dro seg ut og sprutet over rumpa mi. Et herlig badstu-eventyr med fantastisk havutsikt.

Anja