Brukt anal tøs

Last modified date

Han slapp taket, jeg gispet etter luft, han så på meg med de kåte øynene sine, jeg satte meg på kne og tryglet han om å ta meg med den deilige harde kuken sin. Jeg var fortsatt veldig kåt og alt jeg tenkte på var å kjenne kuken presse seg inn i rompa mi. 

Han dro meg opp, førte meg bort til kjøkkenbenken, dyttet meg hardt ned og strøk på rompa mi, stakkars tøsa sin rompe som er så kuksulten.

Han stilte seg bak meg, jeg kjente kukhodet presse seg mot rompe hullet mitt, han presset det såvidt inn før han dro det ut igjen, ertet meg litt. Jeg begynte å bli så frustrert at jeg var på gråten. Han kjørte kukhodet hardt inn i rompa mi, knullet meg hardt mens han fingret meg med den ene hånda, fant klitorisen og fingret meg hardt.

Jeg kom flere ganger før han tømte seg inni meg. Han dro seg ut, tørket kuken sin på et håndkle han fant mens han så meg stå der, halvt hengende over kjøkkenbenken, med et salig smil og en rompe det rant sæd ut av. En lykkelig tilfredstillt brukt anal tøs. Som var veldig klar for en runde to.

Anja