Brukt tøs på hotellet

Last modified date

Jeg lå å ventet på hva han skulle gjøre. Med ett kåt blikk la han seg over meg, presset den store harde kuken sin inni den trange deilige fitta mi. Kjente fitta mi klemme deilig rundt den harde kuken hans.

Han reiste seg halvt opp, nøt synet av den store kuken som gled ut og inn av den trange fitta mi. Den var så deilig våt at den lagde den våte surklende lyden som får meg til å rødme av skam, fordi jeg er så våt.

Han knullet meg hardere, jeg lå der og stønnet og nøt følelsen av å bli brukt av den deilige harde kuken. Han la seg tungt over meg og knullet meg i kraftige korte støt, kjente hvordan fitta mi tok i mot den harde kuken.

Han knullet meg til han sprutet inni meg, stønnet høyt i det han kom. Han fortsatte litt til før han trakk seg ut, sto og nøt synet av sæden som rant ut av den våte fitta. Han tok ut gaggen og løsnet tauene.

Jeg lå der i noen sekunder og nøt følelsen av å være nypult og kjenne sæden som rant ut. Han ga meg noe å tørke meg med før han beordret meg i dusjen.

Han sto og stirret på meg mens jeg vasket vekk sæden fra fitta. Flirte for seg selv, fikk meg til å føle meg som en skamfull liten tøs. Som desperat prøvde å forte meg med å bli ferdig. Jeg kjente kåtskapen bygge seg opp i takt med skamfølelsen. Jeg så meg selv i speilet, så de store røde strekene over puppene og magen min, kunne enda kjenne følelsen av å bli pisket.

Han beordret meg til å suge han hard igjen. Lot den halvslappe kuken gli inn mellom leppen mine, lot leppene gli opp og ned skaftet, små runket han mens tunga slikket kukhodet, presset tunga ned mot det og kjente det rykke til i kuken mens han stønnet

Han la seg ned, fikk meg til å senke meg ned på kuken hans, kjente den presset seg inn i fitta, gispet høyt og tenkte at det ikke gikk, at jeg er alt for trang, men gled helt inn og jeg satt oppå han. Han tok frem den vibratoren, satte den mot klitorisen, kjente orgasmen bygge seg opp, kjente fitta som spasmet og trakk seg sammen rundt kuken. Satt der og nøt den deilige følelsen, orgasmen kom fort og hardt, måtte legge meg fremover, var redd fitta mi kom til å ødelegge kuken hans, han flyttet ikke vibratoren, så fitta mi fortsatte å massere kuken hans, igjen og igjen. Jeg lå der, prøvde å puste mens den ene orgasmen etter den andre skyllet over meg. Jeg tryglet han om å stoppe, han økte hastigheten

Alt jeg greide var å ligge der som en filledukke, puste og kjenne de kraftige orgasmene melke og massere kuken hans. Han nøt det også, hørte han stønne, kjente det rykke i kuken hans. Han ba meg om å reise meg opp.

Fikk meg til å stå på alle fire, presset kuken sin hardt inni rompa mi, knullet meg hardt og heftig, plutselig kjente jeg pisken over ryggen og rompa

Han pisket meg hardt, mens han knullet meg hardere, jeg bet tennene sammen, viste hva som ville skje om jeg sa noe. Ønsket at han skulle komme og bli ferdig, bare tømme seg inn i den trange rompa mi og stoppe med piskingen.

Jeg hørte at det gikk for han, han stønnet, det rykket i kuken hans. Han la fra seg pisken og trakk seg ut. Jeg reiste meg opp, gikk inn på badet og låste døren, gikk for å spyle av meg. Jeg brast sammen. Hva hadde jeg rotet meg inn i?

Han prøve å åpne døra, jeg ba han om å la meg være i fred. Han hørte at jeg gråt. Så hørte jeg han si «du var en flink tøs». Kodeordet vårt. Med ett var jeg Marlen, en skitten tøs på Hotelweekend med en hun kjente godt. Ikke én høre uten en plass å være som rotet seg inni i noe skummelt med en ukjent sadist.

Jeg gikk ut. Han sto å ventet på meg. Sa at han gikk litt for langt med den pisken. Holdt rundt meg og sa at alt var ok.

Vi la oss i senga, jeg lå i armkroken hans, kjente jeg roet meg ned og begynte å kjenne ettervirkninger av pisken men også hvor kåt jeg hadde blitt og hvor sykt deilig sexen hadde vært.

Han lovet meg en langt roligere dag i morgen. Mere kose nyte sex enn røff smerte sex. Alt er alt så var det en sykt deilig rollespill selv om pisking ikke er min ting

Anja