Bundet og brukt

Last modified date

Jeg kommer inn døra hjemme, i det jeg tar av jakka så er han der, dytter meg inntil veggen, beføler meg, kjenner på den våte fitta, kalle meg hans skitne hore, fingre meg hardt til jeg spruter over fingrene hans, han tar opp hånda og plassere de inni munnen min, trykker ned tunga, slår meg med håndflaten på kinnet med den andre hånda.

Han har gjort klart til jeg kom hjem, jeg legger meg ned på sengen, binder meg i the crab stillingen, etter han er ferdig så tar han frem to store dildoer og en stor og kraftig vibrator. Han plasser meg i doggy, og jeg kjenner glidemiddel renne ned over rompa, kjenner han masserer det inn i rompehullet og fitta, jeg kjenner en av dildoene presse seg inn i rompa mi, jeg stønner høyt.

I det jeg begynner å bli vant til den store dildoen i rompa, kjenner jeg han presser en I fitta, det er så trangt på grunn av den store dildoen i rompa, han får den inn, jeg må konsentrere meg om å puste,han knuller meg hardt med dildoen i rompa. Presset bygger seg opp igjen, kroppen skjelver, fitta mi renner og jeg kommer igjen og igjen. Nå bruker jeg safeword.

Han stopper og fjerner dildoene. Legger seg vedsiden av meg, stryker meg over håret. Når han ser at jeg er ok, reiser han seg opp, nyter synet av rompa mi som fortsatt gaper litt , han tar frem vibratoren, presser kuken sin inni rompa mi, mens han halvt legger seg over meg for å sette vibratoren mot klitorisen, skitne horer er til for å bli brukt, med den ledige hånda spanker han først den ene puppen min, og derretter rompa, jeg ynker og stønner over denne behandlingen. Alt jeg enser er smerte og nytelse, kjenner jeg kommer igjen og igjen, føler den deilige kuken hans knulle meg hardt, hører han stønne i det han kommer. Han tar vekk tauene, klapper meg på hodet og sier at jeg var en flink tøs i dag.

Han forlater meg, som alltid, nypult og brukt, med sæd som renner. Jeg er en heldig tøs som har han.

Anja