Buttplug og en fylt fitte

Last modified date

Våknet veldig kåt i går morges, sånn nesten desperat etter å bli tilfredstillt. Sov såklart naken og det var en våt flekk på lakenet, det luktet våt fitte i hele rommet.

Jeg gikk til nattbordet hvor jeg oppbevares alle leketøyene mine, fant en buttplug og tuben med glidemiddel. Var veldig generøs med glidemiddelet, noe av det havnet såklart på gulvet. Jeg bøyde meg litt fremover og presset buttpluggen inni rompa, kjente den godt i det jeg presset den helt inn, stønnet høyt.

Jeg lot den gli inn og ut, presset den ut av rompa før jeg lot den gli inn på plass igjen. Så sykt deilig følelse, en stor og deilig buttplug I rompa. Da jeg ryddet i leketøyene mine fant jeg en sånn dildo man pumper luft i, jeg har aldri brukt den før.

Var litt nysgjerrig på den, jeg la meg ned på gulvet, presset den litt slappe dildoen inni fitta, tok tak is den pumpa og begynte å pumpe den opp, kjente at dildoen ble større, den presset mot skjedeveggen, pumpet til jeg ikke klarte presset.

Jeg lå sånn, mens jeg lot en finger gli over klitorisen, helt våt, sykt kåt. Jeg tok tak i dildoen og begynte på knulle meg selv sakte. Jeg dro ut dildoen for å se hvor stor den var. Hadde den vært større i omkrets så hadde jeg ikke klart å fått hele hånda rundt den. Hadde litt problemer med å få presset den inn i fitta igjen.

Jeg fant klitoris vibratoren, med rompa full av buttplug og fitta fylt helt opp av dioden var jeg helt klar for en heftig orgasme. Jeg satte på vibratoren og satte den mot klitorisen, kjente ilinger som startet ved rompa og bygde seg opp mot klitorisen, jeg kom hardt rundt dildoen, kjente at fitta mi spasmet rundt den, prøvde å presse den ut. Så sykt herlig, jeg kjente det rann fittesaft ned på lakenet

Jeg var helt ferdig etter alle orgasmene. Jeg lot lufta gå ut av dildoen før jeg dro den ut, den var helt dekket av fittesaft. Jeg smakte på den, jeg liker smaken av fittesaften min. Og jeg elsker dette leketøyet.

Anja