Deilig våt fitte

Det er så deilig å bare ligge helt naken i senga og ta på seg selv, kose med de deilige store puppene. Kjenne hvor stive brystvortene er. Kjenne at fitta bare blir våtere og våtere.

Bare ligge og nyte hvor deilig det er å ta på seg selv. Kjenne den myke varme huden, stryke meg selv,la hånda kose med de deilige brystene, klemme og massere de stive brystvortene før hånda glir ned til fitta, presse to fingre inni den veldig våte fitta, stønne høyt mens jeg gnir klitorisen, bare massere til orgasme, og fortsette, komme flere gangene etterhverandre til man ligger der litt svett, varm og med en liten dam under seg

Jeg er litt rar, jeg like å ta et speil og sette det mellom beina, slik at jeg kan se og studere fitta mi. La fingrene gli nedover kjønnsleppene, faktisk se hvor kåt jeg gjør meg selv når jeg fingrer. Det er litt flaut å innrømme det, men jeg elsker å studere fitta mi. Særlig når den er barbert, se på når jeg presser en dildo inn i fitta, jeg synes det er litt opphissende.

Er litt flau over at jeg innrømte det, men samtidig så er det veldig opphissende. Kjenner jeg ble kåt igjen, kanskje jeg må ta frem speilet og se på at jeg knuller meg selv.

💋

Marlen