En desperat kåt tøs

Last modified date

Hadde en veldig deilig drøm, drømte at jeg var på ferie og møtte en mystisk fremmed, han ble med meg til hotellrommet. Han bandt meg fast til senga og brukte meg som den veldig skitne tøsa jeg er. Knullet meg hardt og grundig med den harde kuken sin.

Både fitta og rompa fikk gjennomgå, han spanket meg til rompa var helt rød og knullet den så hardt at jeg ikke greide å gå etter på. Da han var ferdig løsnet han meg og gikk.Jeg lå der svett og med en fitte full av sæd.

Da jeg våknet var fitta mi klissvåt, og jeg lengtet etter den harde deilige kuken. Eller hvilkensomhelst kuk, bare den var hard. Har ikke følt meg så kåt og desperat på en god stund, jeg førte hånda ned til fitta, hørte den deilige våte lyden i det jeg presset to fingre inn i fitta og knullet meg selv. Jeg skalv og stønnet høyt

Jeg reiste meg opp og stillte jeg på huk med ryggen inntil veggen, fantasere om å bli dyttet hardt inntil den og munnknullet hardt. Alt jeg ville var å bli brukt, mye og brutalt med tau, dildoer, pisk, hva som helst egentlig. Så desperat kåt.

Jeg tok frem en dildo med sugekopp og vibratoren min, festet dildoen til veggen og smurte den inn med glidemiddel snudde meg og jeg lente meg bakover og fikk dildoen til å gli inni den trange rompa mi, stønnet høyt i det den ble helt inn. Kjente den fylle meg helt opp, før jeg førte vibratoren inn i den våte fitta mi og skrudde den på. Lot den vibrere deilige og pirrende mot klitorisen mens jeg jokket mot dildoen.

Jeg skrudde vibratoren på max kjente dem førate bølgen av orgasme skylle over meg, musklene presset ut vibratoren, jeg satte den på plass og kom enda en gang jeg stønnet høyt og kjente fittesaften renne ut av meg. Helt svett og utmattet ryddet jeg opp etter meg og la meg i sengen. Men fortsatt sulten på en god og hard kuk

Marlen