En dryppende våt fitte

Last modified date

Master hadde endelig tid til å møte meg, jeg har gått å lengtet etter å bli brukt av han. Kjenne den harde kuken som presses hardt inni den trange fitta mi. Jeg ligger der og nyter å få være den skittne tøsa hans.

Han låste seg inn i leiligheten min, ventet på at jeg skulle komme hjem. Jeg var sur og frustrert da jeg slo igjen ytterdøra, han hadde avlyst avtalen vi hadde.

Jeg var så oppslukt i frustrasjonen at jeg ikke merket at han kom bak meg, merket det ikke før jeg ble dyttet hardt inntil veggen, jeg gispet og var klar til å hyle da jeg så det var han.

Klærne mine ble raskt revet av meg, han tvang føttene mine litt fra hverandre, holdt meg fast inntil veggen med kroppen sin, hånda hans gled nedover kroppen, til brystene. Masserte nipplene mellom to fingre, en intens god men også vond følelse.

Jeg viste hva som kom nå, han lot hånda gli videre ned til fitta, han smilte nedlatende, og sa «nei, så våt tøsa er i dag da. Det nesten drypper av deg jo». To fingre ble kjørt hardt inni den våte fitta mi, han fingret meg hardt til jeg kom. Sprutet fittesaft ned på han og gulvet. En intens men kjent følelse spredde seg, idet han presset fire fingre inni den trange fitta mi, gulvet sviktet under meg, han møtte holde meg oppe. En intens følelse av å nesten bli fistet, kjenne hånda som utvider fitta mi, helt ubeskrivelig vond god følelse.

Han dro meg inn på soverommet, nesten fistet var ikke det han hadde i tankene i dag, i dag skulle tøsa få kjørt seg skikkelig,med hele hånda til master langt oppi den trange fitta hennes..

Del 1 💋

Anja