En godt brukt fitte

Last modified date

Jeg halvt ligger halvt sitter i en lenestol , jeg er så våt og kåt at jeg kjenner det banker i fitta, en liten berøring hadde vært nok til å få meg til å komme i kontakt n kraftig orgasme.

Han stiller seg foran meg, med et lurt smil, det lyser lyst og kåtskap av øynene hans. Jeg kjenner jeg blir så opphisset at jeg er på randen av en orgasme. Jeg stønner, ynker meg,trygler om å bli tilfredstilt.

Han setter seg på kne forran meg, lar hånda gli over den våte fitta mi, jeg kjenner hele kroppen reagere på berøringen, jeg er så kåt og begynner å bli frustrert fordi jeg ikke blir tilfredstilt.

To fingre glir inni den nå søkkvåte fitta mi, fingerknuller meg sakte mens han slikker meg, jeg klarer ikke å holde igjen, hele kroppen spasmer mens orgasmen skyller over meg, jeg stønner høyt, kjenner det renner av fitta mi. Han stopper ikke, jeg kjenner fitta som spasmer rundt fingrene hans. Han forsetter å knulle meg med fingrene, kjenner med ett noe føles annerledes, jeg ser på han og han sier at den trange tøsa hans har 4 fingre inni den trange fitta si. Det føles som om fitta mi skal sprenges.

Fingrene glir sakte ut av meg, hører han romsterer og hører lyden av en tube som blir åpent, kjenner noe kaldt renne nedover fitta mi. Han tar på seg en hanske og smiler lurt, en hanske laget for fisting. Han dekker den med en tube glidemiddel før han presser seg inn i fitta mi.

Den intense følelsen av å ha en hånd inni den trange fitta mi blir for mye for meg, jeg husker den intense følelsen og at jeg fikk en orgasme men det må ha svartnet litt for meg, da jeg kom til meg selv fikk jeg vite at han hadde presset hele hånda inn i fitta mi, før jeg svartnet så hadde han ikke greid å komme over knokene. Han kalte meg en flink tøs, brukte knokene og fingrene til å gi meg en så heftig orgasme at jeg lå å gispet etter luft.

Han tar frem mobilen og filmer, han viser meg filmen for å vise at hele hånda hans er inni fitta mi, det er en intens og intim følelse å ha hele handa hans så langt og dypt inni meg.

Han drar ut hånda, sakte, mens han forsiktig masserer klitorisen, sender meg igjen inni en bølge av intense orgasme, så kraftig at rompa løfter seg opp fra stolen. Noe jeg ifølge han har gjort flere ganger i løpet av den siste timen.

Han står og ser på den våte, brukte og utvidede fitta mi. Han er fornøyd med innsatsen til tøsa, jeg bare ligger der, helt utslitt og med en veldig brukt fitte som er sår og øm etter den intense behandlingen. Jeg elsker følelsen av å ha han helt inni meg, kjenne meg godt brukt.

💋

Anja