En tøs i kjedsomhet

Last modified date

Du vet den følelsen når du kjeder deg, ingenting frister, ligger bare på sofan og orker ikke å gjøre noe. Alt høres så kjedelig ut. Har vært inne i hele dag og holder på å gå på veggen.

Jeg bestemmer meg for å gå ut en tur, bare for å lufte meg litt. Ikke nok med at jeg kjeder meg men nå begynner jeg å bli kåt også.

Går på måfå rundt i gatene, kjenner at humøret blir litt bedre. Deilig med frisk luft, jeg bråstopper. Jeg skulle ha gått på do før jeg gikk ut, jeg ser meg litt rundt og oppdager at jeg er nær parken, orker ikke tanken på offentlig toalett.

Jeg finner meg en stor busk og går bak den, drar ned buksa, oppdager at jeg også at jeg ikke har undertøy på meg. Jaja en ting mindre å tenne på. Jeg setter meg ned på huk, kjenner blæra tømme seg, flytter litt på meg sånn strålen ikke treffer skoene mine.

Jeg blir sittende sånn en stund, håper at de siste dråpene ikke havner i buksa, er litt opphissende å kjenne den litt kjølige lufta treffe fitta mi. Jeg ser meg rundt, sitter noen mennesker noen hundre meter unna meg, skal jeg ta sjansen på at de ikke har oppdaget hva jeg akkurat har gjort?

Jeg bestemmer meg for at hvis de merket noe så har jeg ikke noe å tape, jeg reiser meg opp, istedet for å ta på meg buksa lar jeg hånda gli ned til fitta, den er klissvåt, håper det er fittesaft og ikke noe annet. Kjenner meg litt skamfull.

Jeg masserer den store deilige klitorisen før jeg fører to fingre inn i fitta mi, så trangt og deilig, knuller meg selv til jeg kjenner orgasmen bygge seg opp. Masserer klitorisen hardt, kjenner kriblingen starter ved rumpe hullet og sprer seg over hele fitta, jeg støtter meg til et tre i det jeg kommer, kvaler et stønn i det jeg kjenner fittesaften sprute ut av meg.

Neste gang jeg kjeder meg skal jeg gå en tur ut så fort som mulig, dette kurerte både det ene og andre

Anja