Ensom kåt tøs

Last modified date

Fikk en pakke I dag som var verdt 5 pakker, en bundle av nye sex leketøy, en ny womanizer som jeg fort pakker ut og satte på lading. Det lå mye spennende I den pakken, glad han ikke orket å pakke de ut og legge de I separate pakker. En stor svart dildo med sugekopp og deilig stort kukhode, litt redd for at den skal Inn i den trange rompa mi.

Sex leketøy lå strødd utover gulvet, kjente gulvet ble vått der jeg satt, helt naken og veldig klar for å prøve de nye leketøyene. Får ingen besøk I dag. Er en ensom kåt tøs I dag.

Greier ikke å vente lengre, jeg tar frem womanizer og går til senga, tar en genser og legger under rompa mi, jeg vet hvor mye jeg spruter når jeg kommer men har så lyst til å komme, nå.

Jeg legger meg ned og slår den på, setter den mot klitorisen. Kjenner hvordan klitorisen blir stimulert, før jeg I det hele tatt rekker å føle orgasmen bygge seg opp så kjenner jeg at jeg kommer, bølgen skyller over meg, jeg gisper og stønner, kjenner fitta sprute ut fittesaft igjen og igjen. Kjenner at det er helt vått under rompa mi.

Desverre så ble jeg bare mer kåt av det,jeg tar frem den nye store svarte dildoen, presser den inn i fitta mi, selv om jeg er kjempe våt så glir den ikke lett inn, må ta I litt. I det den glir helt inn gisper jeg høyt, fitta mi har aldri vært så fylt opp før, jeg begynner å knulle meg selv forsiktig, kjenner allerede at orgasmen bygger seg opp.

Jeg begynner å massere klitorisen mens jeg knuller meg selv, tar ikke lange tiden før en ny orgasme bygger seg opp. Jeg knuller jeg selv hardere til jeg kommer, slipper dildoen mens jeg masserer klitorisen hardere, kjenner fitta mi dytter ut kuken I det orgasmen når toppen, kjenner jeg spruter, jeg ligger og vrir meg mens jeg tvinger frem orgasmer.

Jeg ligger helt utslitt I en dam av fittesaft, helt svett og varm. Lukten av deilig fitte henger I luften. Skulle ønske han var her, helt utslitt men også veldig klar for å få en skikkelig kuk, knulle meg hardt. Bruke den ensomme tøsa.

Anja