Erotikkjakt på hytta

Hvordan ta kontakt med den sexy hyttenaboen?

Her sitter jeg på hyttetur, omgitt av natur og fred, og med et lite mysterium som pirrer nysgjerrigheten min – nabohytten. Det er noe med den hyttenaboen som har fanget oppmerksomheten min, og jeg kan ikke la være å undre meg: Hvordan kan jeg ta kontakt og utforske mulighetene for et lite sommereventyr? I skogen av sosiale konvensjoner, føles det som om jeg har en brennende ønske om å ta det første skrittet. Men hvordan? Enkelt og uanstrengt, eller kreativt og dristig? Jo mer jeg tenker på det, jo flere ideer spinner rundt i hodet mitt. Kanskje eventyret vil begynne med et enkelt hei, eller kanskje det vil bli en uventet vending av skjebnen som fører oss sammen. Den eneste måten å finne ut av det, er å våge å ta det første skrittet.

Anja