Fingret liten tøs

Last modified date

Han dro meg hard inntil seg, snudde meg hardt rundt sånn at jeg sto foran ham. Kjente kuken presse mot rompa mi, ønsket så inderlig at den på magisk vis trengte seg hardt inni rompa mi. Jeg stønnet hardt, følte at jeg bare måtte ha den kuken i rompa mi. Han hadde andre tanker, tease meg til jeg trygle om kuk. 

Han holdt meg fast, ene overarmen under haka mi, deg andre armen gled ned kroppen min, lekte med brystvortene og dro og klypte i de. Han vet jeg hater det. Jeg prøvde å komme meg løs men han hold meg fast.

  1. Han begynte å fingre meg, hardt voldsomt, jeg mistet fotfestet  det var så intenst. Han holdt meg oppe, jeg prøvde å la være å komme men det var nytteløst, orgasmen fikk hele kroppen min til å skjelve, jeg merket at det rant fittesaft av meg, hørte hvor våt jeg var. Jeg hang fra armen hans, merket at overarmen hans presset mot halsen min men jeg klarte ikke å reagerer på det.

Marlen