Flink skitten juletøs

Last modified date

Master er ikke helt fornøyd med sølet jeg laget på gulvet, jeg skulle jo gjøre jule rent til jul, en dam av sæd midt på gulvet roper liksom ikke jule rent, det roper at det bor en skitten tøs her da. 

Han beordrer meg ned på alle fire, jeg slikker i meg sæden fra gulvet mens han står bak meg og studerer de trange hullene mine, føler meg veldig nedverdiget der jeg står med ansiktet ned og rompa opp mens jeg slikker i meg sæden som var i rompa mi.

Jeg kjenner hånda hans på rompa mi, han tar et godt tak med ene hånda, jeg var ikke forbredt på at jeg skulle bli spanket, jeg skvetter til i det han slår. Så veldig ydmykende dette er. Har jo gjort værre ting men det å bli straffet mens jeg gjør det jeg blir bedt om er forvirrende.

Han slår 5 ganger, før han drar meg opp og inntill seg, det er som om han skjønte at jeg hadde fått nok, han holder meg hardt inntill seg, kjenner lukten av han og vet at jeg er trygg. Vi legger oss i sengen, han ligger på siden og jeg ligger helt inntil han, han stryker meg over håret, sier at jeg er en flink skitten tøs. Hans veldig flinke og lydige tøs.

Anja