Full tøse venninne og wet play

Last modified date

Hun tvang meg til å gå å dusje, til å være en skitten tøse venninne så er hun litt prippen av seg, hun liker ikke «cream pie», men hun kan være veldig kinky av seg på andre områder. Hvis hun er full nok 😉 noe hun var i natt.

Mens jeg sto i dusjen så kom hun inn, de Hotel dusjene hadde ikke tatt skade av å være litt større sånn egentlig.

Hun satte seg på huk forran meg, så på meg med de kåte slørete fulle øynene sine og spurte om jeg ikke måtte på do. Jeg så henne inni øynene før jeg flyttet litt på meg, sånn at jeg sto over ansiktet hennes, jeg tømte den fulle blæra mi over ansiktet hennes, hun åpnet munnen og smakte på det. Hun nøt følelsen av det varme tisset mitt over ansiktet sitt.

Jeg dusjet meg ferdig, hun satt på gulvet og fingret seg. Før hun dusjet også. Vasket vekk tisset mitt fra fjeset sitt. Hun hadde også litt i håret og andre steder også.

Jeg la meg naken i senga og ventet på henne. Da hun kom inn på rommet så tok hun frem en strap on og en womanizer, jeg kjente det kriblet i kroppen.

Hun skrudde på womanizer og satte den mot klitorisen min, det kriblet og vibrere omhverandre. Jeg lå og vridde meg mens den ene orgasmen etter den andre skyllet hardt over meg. Jeg stønnet så mye at hun tok trusa mi som lå på gulvet og puttet den inn i munnen min for å dempe den værste stønninga og ynkingen min.

Midt i en heftig orgasme som fikk rompa mi til å løfte seg fra senga presset hun strapon hardt inni den intentanende rompa mi, den herlige følelsen av å kjenne den store dildoen presse seg hardt inni meg midt i orgasmen gjorde den enda diggere.

Hun knullet meg hardt mens womanizer fortsatte å stimulere klitorisen. Det var en syk heftig opplevelse. Hun ba meg om å holde den mens hun tok frem en dildo til som hun kjørte hardt inni fitta, jeg var helt fylt opp og var på randen av å bli sprø av kåtskap og orgasmer.

Hun ba meg om å skru på womanizer på max, mens knullet rompa mi hardt og lot dildoen i fitta gli fort inn og ut. Jeg lå der, stønnet høyt, hadde problemer med å puste, ikke bare pga trusa jeg hadde i munnen. Jeg stønnet høyere, I det den store orgasmen skylte over meg, jeg presset ut dildoen i fitta, hun måtte holde meg for å få dildoen i rompa til å være inne i rompa, jeg sprutet masse fittesaft og mulig litt urin.. Jeg lå der og pustet tungt. Men super fornøyd med den deilige behandlingen hun hadde gitt meg.

Jeg reiste meg opp, tørket fitta før jeg gikk og la meg i senga. Venninna mi var nå helt utkjørt hun også så hun la seg bare i senga si, den senga jeg hadde sprutet i. Til å være litt prippen er hun ikke så nøye på det, ligge i ei seng som to har hatt skitten sex i. Hun elsker lukten av fitte.

Anja