Fulle jenter på tøse tur

Last modified date

Det er helt fantastisk at det er sommerferie. Ingen forpliktelser og man kan nyte livet. Hva er vel bedre enn en jentetur til Sverige? Bare drikke og nyte hverandre og hverandres selskap.

Den deilige tøse venninna mi var selfølgelig med, hun som arrangerte alt, så det ble også en liten bilfrie på oss siden man så klart også måtte Harry handle litt. Siden vi var i Sverige liksom. Snakk om å gamble på tur hjem.

Men jeg vil fortelle om den natta vi drakk alt for mye,først satt vi og drakk vin ute sammen med en venninne av henne . Vi ble etter hvert så frisky at hun rett og slett kastet oss ut. Skjønner ikke helt problemet med to jenter som kliner litt men hun om det.

Etter det så gikk vi til en bar, det ble noen shots mens vi flørtet med noen veldig kjekke unge menn. Selv om ingen av oss kunne tysk så ble de med til hotellet for litt nash.

Ligge der naken i senga, mens jeg ser venninna mi spre beina sine, se den store kuken hans presse seg inn i den deilige fitta hennes gjorde meg så sykt kåt. Hun snudde ansiktet sitt mot meg og jeg stirret på henne mens han knullet henne hardt. Hørte henne stønne å så hvordan hun bare lå og nøt det.

Skulle ønske jeg kunne si at fyren min var dugelig, han kom ihvertfall. Høyt og mye. Han var egentlig litt for full til at han kommer til å huske noe av det. Han lurer sikkert på hvor den svarte bokseren hans tok veien, fordi den fant jeg under senga da jeg skulle pakke. Sex i fylla er egentlig hit and miss.

Da vi omsider hadde fått de mennene ut av hotel rommet. Lå vi i hver vår seng, jeg fortalte henne at jeg var ikke fornøyd og mente at han burde i det minste skamme seg litt over hvor dårlig han var. Mulig vi hadde en liten Språk barrie. Hun så på meg, mest på tull så hun at hvis jeg slikket henne ren for sæd så kunne hun gi meg så mange orgasmer jeg ville ha. Jeg tok frem vodka flasken fra vesken og tok en stor slurk før jeg gikk bort til henne og begynte å slikke henne.

Jeg slikket den deilige fitta hennes fri for sæd, heldigvis hadde det meste rent ut av henne. Jeg slikket og fingret henne til jeg fikk henne til å sprute, slikket I meg den deilige fittesaften hennes mens jeg lot fingrene miner leke med fitta mi, som også var full av sæd.

Anja