Høst kåt tøs

Last modified date

Savner sommeren jeg, så mye bedre å ha sex ute når det ikke er så kaldt. Men etter turen i parken så har jeg vært så kåt. Så jeg tok meg en tur ut, til samme plass som sist.

Gjemte meg bak en busk, lot hånda gli ned i buksa, jeg lot trusa ligge igjen hjemme, så opphissende å gå ut uten truse

Jeg kjente jeg var så våt, hørte den våte deilige lyden da jeg presset en finger inni fitta. Så varm våt og deilig. Jeg masserte klitorisen til jeg kom, måtte holde pusten for å ikke stønne høyt.

Jeg gikk hjem igjen, med fingrene full av deilige fittesaft, jeg puttet fingrene i munnen og slikket de rene. Jeg gikk rett i dusjen, lot det varme vannet renne nedover den nakne kroppen min Jeg tok opp dildoen som lå i dusjen, satte meg på huk og presset den inn i fitta, knullet meg hardt mens jeg tenkte på rape play med han. Presset den store dildoen inni fitta mens jeg masserte klitorisen, kjente orgasmen bygge seg opp, kjente fitta mi spasmet seg rundt dildoen, måtte støtte meg til veggen mens den ene bølgen av orgasme skyllet over meg. Tror jeg må ringe han, er så kåt at uansett hva jeg gjør så blir jeg ikke tilfredsstillt nok. Denne tøsa trenger å brukes skikkelig.

Anja