Høylytt Sex ute

Det er så pirrende og deilig å gå tur med en date, man ser helt uskyldig ut dere man går, en sen kveldstur. Flørtende og oppfører seg som et nyforelsket par. Mens man i virkeligheten er på tur til en litt avsidesliggende plass for et kjapt knull.

Mann flørter med dame, mann spanderer en drink og før man vet ordet av det så er man på tur ut i skumringen, for å ha kjapp sex. En helt vanlig tirsdag med andre ord 😉 ok kanskje ikke helt vanlig men vanlig nok.

Vi kommer frem, vi ser ingen, ikke at det hadde gjort så mye egentlig. Men vis hensyn og alt det der. Jeg brettet opp skjørtet og tok av meg trusa, kjente at den allerede var fuktig. Han la jakken sin på bakken og ba meg om å legge meg ned, han begynte å slikke og fingre me heftig. Det tok ikke lange stunden før jeg kjente orgasmen bygge seg opp, jeg kom mens jeg stønnet høyt. Prøvde å lage mindre lyd men det var nytteløst. Jeg stønnet høyt mens han slikket og fingret meg hardere. Jeg lå og stønnet og vred meg i den intense orgasmen etter den andre. Til jeg tryglet om at han skulle slutte.

Han fikk meg til å stå på alle fire, kjørte kuken sin hardt inni meg, støtte hardt inn og ut, la seg tungt over meg, stønnet høyt inni øret mitt. Stønnet høyt i det han fylte den trange fitta mi med sæden sin.

Jeg kledde fort på meg trusa for at sæden ikke skulle renne nedover lårene mine. Dro ned skjørtet og rettet på toppen. Ingen hadde sett oss, mulig at noen hørte meg. Forhåpentligvis så får jeg aldri vite svaret på det. Jo diggere sexen er, jo høyere stønner jeg.

Anja