Intens anal sex.

Last modified date

Jeg våknet så kåt i dag, sånn helt hinsides kåt. Jeg sender han en mld. Håper at han har tid til meg, tid til den skittne anal tøsa si. Han sier han kommer, tar en tidlig lunsj, på menyen er rompa ni.

Jeg  vet han liker at jeg er ren. Særlig ved analsex, jeg setter meg på do først og tar frem anal douche, fyller den med lunkent vann først, fører tippen inn i rompa og klemmer forsiktig ut vannet. Dette gjør meg så kåt. Det sprenger, klarer ikke å holde igjen lenge før jeg må slippe ut vannet. Fy faen hvor deilig.

Går rundt naken i leiligheten mens jeg venter på han, tar frem en buttplug, smører den inn med mye glidemiddel før jeg presser den sakte inn i rompa mi, kjenner den fyller meg helt opp.

Han kommer, dytter meg inntil veggen, blikket hans er fylt av intens begjær og kåtskap. Vi går inn på soverommet, jeg stiller meg på alle fire med ansiktet ned og rompa opp, han tar ut buttplugen, fornøyd med at jeg varmet opp rompa for han.

Han setter kukhodet mot rompe hullet og glir sakte inn i den trange rompa mi, jeg gisper og stønner, fy faen. Han gir meg vibratoren som lå i fotenden av senga. Jeg skrur den på og presser den inn i fitta med litt hjelp av han. Hele fitta mi spasmer seg og får meg til å skjelve rundt kuken hans. Jeg nå konsentrere meg om å puste. Orgasmen er så kraftig at jeg ikke greier å puste, jeg ser både stjerner og fyrverkeri. Jeg stønner så høy at han spanker meg kraftig for å få kontakt med meg å få meg til å være stille.

Han trekker seg ut og jeg synker sammen, helt utslitt og tilfredsstillt. Prøver å få igjen pusten mens orgasmen fortsætter kommer i små bølger, har aldri hatt en så intentse orgasmer før.

Anja