Ivrig kuk-suger

Jeg blir ofte fortalt at jeg er en liten ivrig kuksuger, jeg blir så fokusert på å suge den deilige kuken at jeg ikke får med meg noe annet av hva som skjer rundt meg. Alt jeg fokuserer på er den harde kuken og stønnene.

Det er noe med å sitte på kne, holde en hånd rundt kuken mens munnen min jobber iherdig med kuken. Lar tunga gli over kukhodet, presser tunga mi midt på kukhodet, kanskje jeg får litt hjelp til å kjøre kuken langt ned i halsen min, høre meg brekke meg og kveles på den store harde kuken.

Første gangen jeg gjorde det var egentlig veldig digg men også litt skamfullt, særlig få jeg tok ut kuken og en lang tråd av spytt søk gikk fra munnen min og ned på kuken. Det var også flaut at jeg sikklet så mye, hele genseren var våt.

Jeg elsker å få spruten i munnen min, åpne munnen og vise hvor mye sæd jeg har i munnen før jeg svelger det, eller leker meg litt med det før jeg svelger.

Anja