Jeg elsker å gå naken

Last modified date

Ingenting slår det å gå naken. Kjenne det myke teppet som kiler den nakne huden min. Bare ligge helt naken på sofan, se tv og la hendene mine stryke åndsfraværende over puppene mine og ned til den deilige våte fitta.

I går så lagde jeg middag helt naken, det endte såklart med at jeg fingret meg selv mens jeg ventet på maten. Sto der helt naken midt på gulvet og lot fittesaften renne ned på gulvet.

Det var sikkert et rart og litt opphissende syn. Men det gjorde matlagingen mere interessant ihvertfall 😉

Savner typen jeg hadde for noen år siden. Han elsket å knulle meg på kjøkkenet, fikk meg til å sitte på kjøkkenbenken mens han knullet meg eller fikk meg til å stå bøyd foran kjøkkenbenken mens han tok meg hardt bakfra.

Savner den spenningen da jeg sto å laget mat, trodde jeg var helt alene hjemme, plutselig får rompa mi et hardt slag før buksa og trusa mi ble dratt ned, jeg ble løftet opp og flyttet til en ledig plass på kjøkkenbenken og kjente en kuk presset seg hardt opp i den trange fitta mi. Før en buttplug ble hardt og bestemt presset opp i rompa mi.

Han dro ut buttpluggen og knullet den trange rompa mi hardt, dro meg tett inntil seg så kuken ble dyttet langt opp i rompa mi. Vi hadde masse herlig skitten sex. Det er det eneste jeg savner med han. Bli brukt som en skitten tøs på kjøkkenet.

Har du hatt skitten seg på kjøkkenet før? Jeg ble så kåt av å tenke på exen at jeg tror jeg må gå å gjøre noe med det, kjenner at det renner av den våte fitta

Marlen