Jule tøse vask

Last modified date

Vi har laget en ny tradisjon. Han kommer innom og bor hos meg en helg, der jeg hans skittne tøs hele tiden. Har bare lov å gå i et horete nisse kostyme, kort rødt stoff skjørt med hvit kant og en tettsittende hettegenser som ser mere ut som en crop topp, og røde lange støvletter. 

Jeg ser veldig sexy ut mens jeg går rundt og gjør husarbeid for han. Går rundt i det antrekket, med en deilig stor buttplug i rompa, som vises hvergang jeg bøyer meg fremover. Har en trådløs vibrator i fitta. En veldig kraftig en.

Han sitter i stolen med fjernkontrollen, leker seg med innstillingene, mens jeg står og tørker støv av bokhylla setter han opp hastigheten til maks, jeg slipper støvkosten og holder tak i bokhylla mens orgasmen skyller over meg, jeg stønner høyt og gisper etter luft.

Han kommer bort til meg og stiller seg bak meg, løfter opp skjørtet drar ut buttpluggen og presser kuken sin inn i den trange rompa mi. Jeg stønner høyt og nyter følelsen av den store harde kuken hans i det han støter kuken helt inni i den trange rompa mi. Holder en hånd rundt halsen min og drar meg helt inntil seg.

Anja