Juletøsete gave og straff

Last modified date

Dette har vært en deilig jul for tøsen, jeg har blitt brukt og tilfredsstillt så mange ganger, blitt knullet og brukt hardt av han. Fått mange nye sex leketøy som kommer til å bli brukt mye.

Jeg har brukt uker på å tenke ut hvordan sexy jul skulle avsluttes, jeg bestemte meg for å oppfylle en fantasi han har. Jeg barberte meg grundig, fitta er helt glatt og deilig, greide ikke å la være å fingre meg selv, nyte den deilige følelsen av en orgasme som bygger seg opp. Kjenne orgasmen bygge seg opp, med et høyt stønn kom jeg over fingrene mine. Jeg slikket i meg fittesaften fra fingrene før jeg gikk ut av dusjen.

Jeg kledde på meg de røde strømpene, satte en buttplug i den trange deilige rompa mi. For å gjøre den helt klar for han,kjenner den deilige følelsen av at buttpluggen fyller opp den trange rompa mi. Kjenne kåtheten bygge seg opp igjen.

Jeg gikk til juletreet vi pyntet i går, flyttet litt på gavene, tok frem silkebåndet og knyttet det rundt livet i en sløyfe, bandt anklene mine sammen og festet mansjettene til håndleddene. Skulle hatt en person som kunne ha festet mansjettene for meg og bundet meg skikkelig i en hog tie eller noe. Men dette er desverre det beste tøsen kan få til.

Jeg legger meg ned foran juletreet, venter spent på at han skal komme inn døra. Kjenner jeg er spent på hvordan han vil reagere.

Hører skritt utenfor døra, han åpner døra og kommer inn, han stopper opp, hører han ler. I en litt nedlatende tone forteller han meg at jeg ikke er en bra nok julegave, han som har gjort alt for at jeg skulle ha en bra jul, og dette er takken. Jeg hører på stemmen hans at synet av meg, naken, bundet med en sløyfe rundet livet tente han.

Han løftet meg opp fra gulvet og plasserte meg på alle fire i sofan, litt skamfull og flau over at jeg trodde jeg hadde gjort noe bra, sved som piskeslag. Han tok frem floggen og pisket rompa mi, ikke så hardt at det ble store merker men hardt nok til at jeg skjønte at dette ikke var en leke straff. De to siste slagene sved skikkelig og jeg stønnet høyt og gispet etter luft. Selv de to skikkelige harde slagene fikk det til å renne av fitta mi. Jeg er spreng kåt av straffen, han liker at jeg blir så våt når han straffer meg at jeg får to ekstra harde piskeslag til.

Jeg kjenner buttpluggen bli dratt forsiktig men bestemt ut av rompa. Kjenner kukhodet som presser mot rompa mi, han skyver seg hardt inn i den trange rompa mi. Legger som tungt over den litt såre rødstripete rompa mi og presser seg helt inn. Han blir liggende sånn at litt før han begynner å knulle meg, han øker tempoet, jeg hyler av både smerte og nytelse, kjenne kuken som fyller opp rompa mi, jeg stønner høyt og nyter følelsen av den harde deilige kuken hans.

Jeg er nå så kåt at fitta mi er som en foss, ligger en dam av fittesaft under meg, en bølge av orgasme skyller over meg, jeg kjenner jeg squirted fittesaft ut, jeg er helt utmattet, rompa mi verker, klitorisen min er i ferd med å eksplodere i en kraftig orgasme.

Han trekker seg ut før han kommer, går frem til hodet mitt og presser kuken sin langt ned i halsen min, får meg til å munnknulle han til han spruter i munnen min. Jeg åpner munnen og viser han hvor mye sæd jeg har i munnen før jeg svelger og åpner munnen igjen for å vise at den er tom.

Han setter seg ned og trekker meg inntill seg, holder rundt meg, litt after care er aldri feil. Særlig når den dumme tøsa har gjort så godt hun kunne. Ikke hennes feil at hun er en dum tøs. Noen ganger glemmer tøsa rollen sin som underdanig. Da må hun settes på plass. Selv om det er sexy tøsete jul.

Anja