Kåt, frustrert og alene

Jeg var så veldig kåt i går, var en helt typisk kjedelig søndag. Fikk ikke sove så jeg var pålogget på jobb, all den sex praten fikk meg så veldig kåt, har rotet bort laderen til vibratoren min, noe som er typisk meg, håper den dukker opp igjen for det som skjedde er helt jævlig.

Jeg var så kåt, nesten desperat kåt at jeg bare måtte komme. La meg på senga og presset vibratoren inni den veldig våte fitta mi, skrudde den på og kjente den pirre deilig mot klitorisen min, i det orgasmen bygget seg opp og jeg skulle til å komme så var den plutselig utladet.

Jeg lå der og kjente orgasmen flate ut, frustrert kastet jeg den fra meg og begynte å onanere med fingrene, fikk en ok orgasme men den var skuffende, ikke engang to fingre inni den trange fitta mi mens jeg masserte klitorisen var ikke bra nok til å gi meg den kraftige orgasmen jeg hadde lyst på.

Det føltes som den skuffende sexen, og alt jeg klarer å tenke på nå, er det bli knullet hardt av en stor og deilig kuk. En stor og hard kuk som kan tilfredstille denne skittne tøsa, noen som kan bruke meg som den skittne hora jeg er.

Anja