Kåt på jobben

Last modified date

Sitter her på jobb og prøver å jobbe. Men tankene mine går til den sexy kollegaen min. Han på 21, med den stramme deilige rompa, de sterke armene og de flørtende blikkene han gir meg.

Jobben er monoton så jeg lar tankene vandre, ser for meg at jeg er på lagret, han kommer inn og lukker døra, han går rett bort til meg, drar meg hardt inntil seg, kysser meg hett før han tar av meg blusen, og løsner bh. Han stirrer på de struttende brystene mine før han legger munnen sin over brystvortene mine og suger litt på, flikker de lett med tunga. Jeg skjelver og merker at det renner av meg. Jeg er helt klar for å bli tatt hardt av den deilige kuken hans.

Han dytter meg ned på gulvet og tar ut kuken, jeg putter den i munnen og suger den grådig, lar tunga gli over kukhodet før jeg fører hele kuken inni munnen. Han knuller munnen min, før han drar ut kuken og drar meg opp.

Han legger meg over et bord, på magen, han drar ned buksa og den klissvåte trusa, lar en finger gli opp og ned sprekker før han fører kuken inni den våte trange fitta mi. Han støter hardt inn og jeg stønner høyt. Han putter trusa mi i munnen min for å dempe lydene jeg lager, jeg prøver å holde tilbake men jeg er så kåt at jeg mister all hemninger.

Han knuller hardere og hardere, jeg kan høre hvor våt jeg er hver gang han støter inn og ut.

Jeg kjenner to våte fingre mot rumpehullet, jeg stønner og ynker meg i det fingrene glir helt inn, jeg blir helt vill. Jeg stønner i det jeg kommer i en kraftig orgasme, kjenner det flommer fittesaft av meg. Trygler han om å få den deilige kuken hans inni den trange rompa mi. Han tar kuke og setter den mot rumpehullet og trenger seg inn, øynene mine ruller opp og jeg stønner høyt av vellyst, han spanker rompa mi, jeg skvetter til, enda et slag, litt mere forbredt nå, nyter den deilige følelsen av smerte og vellyst.

Jeg kjenner jeg kommer, krummer ryggen mere kjenner spasmene fra fitta og rompa, stønner høyt i det en bølge skyller over meg og jeg rister, skjelver før jeg faller sammen. Han tar tak i meg og holder meg opp i det han kommer, spruter rompa mi full av deilig sæd. Han trekker seg ut, drar på seg buksa og forlater meg, jeg ligger fremdels over bordet, med sæd som renner ut av meg, ute av stand til å røre meg, tenker at jeg må være et fint synd, liggende over bordet, med sæd som renner ut av meg. Som ei brukt kåt liten høre.

Jeg skvetter til, noen dumpet en bok på skrivebordet jeg sitter ved, det er han, han ser rart på meg. Lurer på om jeg har det bra. Han skulle bare ha vist hvor bra jeg har det. En dag, vil han forhåpentligvis finne det ut

Anja