Kåt tøs I bilen

Last modified date

Har du noen gang kjørt bil og blitt så kåt at du bare måtte stoppe og ta deg av det? Så kåt at du ikke greier å konsentrere deg om å kjøre? Jeg var så kåt i helgen da jeg var ute å kjørte.

Jeg stoppet bilen og  kledde av meg buksa og trusa, lente sete tilbake og satte ene foten oppå rattet, jeg lå sånn og koste med fitta mi.

Lot fingrene gli opp og ned sprekken, kjente ilingene nedover ryggen og fitta. Det rant fitte saft ned på sete. Men for kåt til å faktisk bry meg om det.

Jeg fant en lommelykt i dashbordet. Jeg presset lommelykten inn i den trange søkkvåte fitta mi og knullet meg selv sakte mens jeg masserte klitorisen, jeg gispet høyt stønnet og ynket meg jeg var så kåt at jeg nesten ikke kunne ta på klitorisen uten at det nesten var vondt den var så sensitiv og jeg var så klar for en orgasme.

Jeg bet tennene sammen, trosset den sensitive klitorisen og masserte fortere, hele kroppen spasmet seg i det jeg kom. Jeg presset lommelykten helt inni fitta og ristet den, jeg traff g punktet, det sprutet fittesaft ut av meg.

Jeg lot lommelykten gli ut og lande på sete. Helt satt ut av den kraftige orgasmen som fortsatt sendte skjelvinger og spasmer nedover kroppen.

Anja