Kåt tøs og vått gulv

Våknet så kåt I dag, hadde den deilige sex drømmen I natt. Husker ikke så mye men sexen var så deilig, sånn rolig myk sex. Satt over han, gned fitta mi mot kuken hans mens jeg kysset han og strøk over brystkassen hans. Før kuken gled inn i den trange fitta mi, kuken fylte meg helt opp. Red han hardt til han kom.

Da jeg våknet var jeg så våt og kåt. Inspirert av drømme gikk jeg på badet, fant frem en vibrator og satte meg på huk senket meg ned på den, skrudde den på og nøt følelsen av rabbit delen som vibrerte deilig og pirrende mot klitorisen.

Kjente orgasmen bygge seg opp, jeg gispet høyt i det orgasmen nådde toppen, stønnet høyt å kjente det rann fra fitta mi. Skrudde opp hastigheten på både vibreringen og de kulene , kjente de deilige kulene inni vibratoren massere skjedeveggen, fantaserte at det var hans store deilige kuk som knullet meg hardt.

Jeg pustet tungt og stønnet, nøt følelsen av å være fylt opp av den deilige vibratoren. Jeg var så kåt og våt at orgasmene satt lett, kjente fitta mi spasme rundt vibratoren, spasmet så hardt at vibratoren ble dyttet ut.

Skrudde den på maks, presset den helt inn i fitta, måtte støtte meg til veggen, vibratoren gjør også en “thrusting” bevegelse eller hva jeg skal kalle det, så med hastighetene på maks,og når treffer den akkurat rett, så squirter jeg, fant jeg ut i dag. Kjente den deilige orgasmen bygge seg opp, stønnet så høyt og dypt. Kjente at jeg squirtet, fikk den ene orgasmen etter den andre, pustet tungt. Så sykt deilig. Da jeg reiste meg opp så greide jeg å tråkke i den store dammen jeg hadde laget. Alt for sliten og fornøyd til å tenke på det da jeg reiste meg opp.

Men passet bra med en varm og deilig dusj etter den heftige runden med så mange orgasmer.

Anja