Kåte tøse tanker

Last modified date

Det er så digg å ta en dusj, der man virkelig bare står og nyter det varme vannet, bruke lang tid på å såpe inn kroppen, massere inn såpen, ta på de myke faste brystene, bruke litt ekstra tid på å såpe inn fitta.

Kanskje leke litt med den, la en finger massere klitorisen, kjenne bølgen av nytelse, kjenne at man blir bare kåtere og kåtere. Noen ganger blir jeg så så kåt å jeg forter meg å bli ferdig sånn at jeg kan gjøre noe med det.

Tørke seg kjapt mens man studerer seg selv i speilet, jeg elsker å stå og studere puppene mine og rompa mi.

Gå inn på soverommet og legge meg naken i senga, la hendene mine gli over kroppen min. Finne frem en digg vibrator og presse den inn i den trange fitta mi,skru den på og bare ligge å nyte vibreringen.

Jeg greide å skru den til maks, det var en sykt heftig orgasme, jeg sprutet så mye at det ikke bare var litt vått under meg. Fikk tre store deilige orgasmer etterhverandre, eller det var mere nesten samtidig.

Jeg elsker sex men det er noe med de egoistiske orgasmene vibratoren gir meg, det som kunne ha gjort det bedre var om jeg hadde en stor og hard kuk i rompa samtidig som jeg brukte den vibratoren. Det hadde vært så opphissende og jeg tror orgasmene ville ha vært enda mere intense.

Anja