Kuk-sulten tøs

Last modified date

Jeg fikk beskjed om å sette meg ned på kne, ta på blindfold og finne frem håndjern og legge de ved siden av meg. Jeg sitter på kne, helt naken iført blindfolddet og venter spent på hva som skal skje.

Jeg er så langt inni mine egne tanker at jeg ikke merker at han kommer inn, merker det først da han tok tak i håndleddene mine, tvinger armene mine bak og satte på handjernene.

Han stiller seg foran meg og tar av seg buksa og bokseren. Kuken hans er halvstiv og jeg merker at jeg sikler allerede. Prøver å komme meg nærmere han for å smake på kukhodet med tungen. Han flirer av mitt patetiske forsøk og tar et skritt bakover. Mens han kaller meg en dum liten kuk sulten tøs.

Han kommer bort til meg og tar tak i bakhodet mitt, fører munnen min til munnen hans. Jeg lar tunga gli over kukhodet hans, før han bestemt fører kuken helt inni munnen min, fører hodet mitt sakte frem og tilbake før han øker tempoet, kjører kuken langt ned i halsen min, holder kuken der til jeg starter å brekke meg på kuken. Han slipper meg, en lang tråd av spytt henger fra kukhodet.

Han får meg til å slikke den i meg før han igjen begynner å munn knuller meg, vil se tårene mine renne og høre meg kveles på kuken hans. Presser kuken langt inni munnen min, holder meg fast, ser tårene mine renne nedover kinnet mitt, ser siklet mitt renne nedover haken og treffe gulvet og puppene mine, masserer det inn puppene mine, knipser brystvortene litt mens han hører at jeg holder på å kaste opp.

Han slipper meg, jeg sitter og bare lar siklet renne, kjenner at brekningene avtar. Han lar meg slikke og sutte på kuken hans før han igjen munnknuller meg, kjenner kukhodet langt ned i halsen min, lukker øynene og holder ut den litt røffe behandlingen, han stopper opp, tar ut kuken runker til han spruter inni munnen min, jeg viser han hvor mye sæd jeg har i munnen før jeg svelger det.

💋

Anja