Masters kåte tøs

Last modified date

Jeg lå naken på senga, fortsatt fuktig etter dusjen sammen med master. Han kommer inn i rommet og setter seg ved siden av meg. Stryker meg over håret og skryter av hvor flink en skitten liten kuksuger jeg er. 

Jeg elsker å få skryt av master, liker at han ser at jeg prøver å være en flink tøs for han. Han ser på meg, jeg kjenner det blikket. Han har lyst til å leke med tøsa si.

Han lar hånda gli nedover kroppen min, beføler de store brystene mine, bøyer seg ned og slikker på den, suger den hardt mens han tar den andre brystvorten mellom fingrene og begynner å dra og klype i den. Den behandlingen gjør meg så kåt, jeg ligger å stønner, ynker og vrir meg.

Han flytter på seg, løfter opp beina mine setter seg mellom beina mine, lar fingeren sin gli opp sprekken, leker med klitorisen føe han presser to fingre inn i fitta mi, knuller meg hardt mens han slikker meg.

Det tar ikke lang tid før jeg kommer, spruter over fingrene hans. Har tar ut fingrene og presser den hadde kuken sin inn i den trange og veldig våte fitta mi, legger føttene mine på skuldrene sine, legger seg tungt ovner jeg og knuller meg hardt, presser meg ned i madrassen mens han rå knuller meg. Jeg ligger og nyter følelsen av kuken hans langt inn i meg.

Han biter meg i skuldren i det han tømmee seg i meg. Kjører etpar harde støt inn i meg før han trekker seg ut. Jeg ligger det som en brukt tøs, full av sæd og med et bitemerke på skuldra.

Anja