Masters lille tøs

Last modified date

Master har ikke vært helt fornøyd med meg i det siste, ifølge han har jeg ikke vært en flink tøs, så jeg trenger en tøse boot camp. Første øvelse var en brekningsrefleks trening. 

Han plasserte en dildo med sugekopp på dusjdøra, sånn at han hadde underholdning mens at tok seg en dusj som han sa.

Jeg satte meg ned og begynte å suge dildoen, prøvde å presse hele ned i halsen min uten å brekke meg for voldsomt. Han sto å så på at jeg sugde dildoen, presset den langt ned i halsen, prøvde å holde hele i 10 sekunder før jeg måtte ta den ut.

Tror han likte det han så fordi han inviterte meg inn i dusjen, for å prøve en skikkelig kuk. Han tok tak i håret mitt og munnknullet meg, sakte først før han økte tempoet. Jeg brakk meg på kuken, sikkelet rant nedover meg selv og kuken, han tømte seg i munnen min, jeg så opp på han, åpnet munnen og viste hvor mye sæd jeg hadde før jeg svelget det.

 

Anja