Mi deilige tøse venninne

Kan nesten ikke tro hva som skjedde i går, jeg hadde en venninne på besøk, vi er veldig nære, deler så og si alt, hadde ikke sett henne på lenge så gledet meg sykt til å henge med henne

Vi satt og drakk vin og bare koste oss. Ble kanskje litt mye for vi endte tilslutt med å ligge helt inntil hverandre, en hånd som gled over en pupp, en hånd som hvilte mot en deilig rompe.v

Vi lå og strøk hverandre, jeg lot en hånd gli ned trusa hennes, kjente med engang at hun var like kåt som meg. Jeg kledde av henne buksa, trusa, og toppen. Hun sto naken forran meg, jeg bøyde meg fremover og puttet ene brystvorten i munnen og sugde den, hørte hun stønnet.

Kledde av meg og la meg oppå henne, kjente de stive brystvortene henmes mot huden min, jeg lot fingrene mine gli med til fitta hennes de ble kjempe våte av fittesaft,jeg presset to fingre inn i den trange fitta. Hørte henne stønne i øret mitt. Jeg kysset henne mens jeg fingret henne, kjente tunga hennes besvare kysset mitt.

Jeg satte meg på gulvet, forran henne, hun spredde beina, jeg så den våte mørkerosa fitta hennes, som bare tryglet om å blir brukt..

Jeg begynte å slikke henne, kjente den deilige smaken av fitte, fingret henne hardt mens jeg slikket henne, hun smakte så deilig, sugde på klitorisen hennes og fikk henne til å ynke seg. I det hun kom stønnet hun så høyt, ristet og sprutet deilig fittesaft i munnen min. Jeg var så kåt at det rant av meg,fittesaften laget en stor våt flekk på teppet.

Jeg satte meg på ansiktet hennes og hun slikket meg grundig, stakk tunga si langt inni fitta mi mens hun brukte fingrene sine på klitorisen min, tok ikke lang tid før jeg kom kraftig i munnen hennes. Vi lå der, helt nakne inntil hverandre, nakne, varme, men fortsatt kåte og sultne på mere

Anja