Naken kåt og deilig

Last modified date

Jeg ligger helt naken i senga jeg ligger på magen, kjenner dyna ligger rundt hoftene mine. Kjenner en hånd gli nedover kroppen min hører at han tar et bilde av meg, der jeg ligger naken, og er morgen kåt. Nytt wallpaper bilde hører jeg han si. Før den ene hånden hans begynner å massere rompa mi.

Hånden glir sakte ned til fitta mi, kjenner en finger presse seg inn, han knuller meg hardt og fort med en finger. Jeg stønner å trygler om mere. Jeg vet hva han vil, han trenger ikke å si noe.

En stiv hard kuk blir ført inni munnen min, jeg lar den skli langt nedi halsen min før jeg lar den gli sakte ut til kukhodet er på leppene mine, lar tunga gli over det før hodet mitt blir presset ned og jeg blir munnknullet hardt.Jeg brekker meg på kuken før den blir dratt ut, sterke hender tar tak i hoftene mine, geleider meg på plass, kjenner en hard kuk som presser seg inn i den trange våte fitta mi.

Støter hardt inn, knuller meg hardere og hardere. Jeg har problemer med å stå støtt på alle fire, han trekker seg ut og får meg på ryggen, tar føttene mine på skulderene sine, hører han holder på med glidemiddel flasken, jeg kjenner kuken presse mot rompehullet mitt. Skyver seg sakte inn, fyller opp den deilige trange rompa mi

Han øker tempoet og knuller meg hardt, kjennes ut som jeg blir filleristet, kjenner de store puppene mine bevege seg kraftig , stønner høyt og masserer klitorisen, jeg masserer den fortere og fortere helt til jeg kjenner den pirrende deilige følelsen helt ned til rompa, en syk deilig følelse, jeg funger knuller meg selv mens rompa mi blir skampult, en orgasme som bygger seg opp .jeg stønner høyere og høyere, skriker ut i det jeg blir tatt av en kraftig orgasme, jeg spruter fittesaft mens fitta mi spasmer seg i en fortsatt kraftig dobbel orgasme.

Han slikker de stive brystvortene mine mens han knuller rompa mi og har tre fingre i den nå veldig våte fitta mi, jeg masserer klitorisen, kjenner den er veldig oppsvulmet, jeg er så våt at fitta mi lager deilige våte lyder. , jeg stønner høyere og skriker ut i det en ny orgasme skyller og meg, jeg krummer ryggen og vrir på meg, herlige intense orgasmer.

Jeg ligger der, helt naken, en så våt fitte at jeg kjenner dyna begynner å bli våt under meg, kjenner sæden renne ut av rompa mi. Føler meg varm og deilig. Ser at synet av en nypult skitten tøs får kuken hans til å bli hard igjen. Kanskje en ny runde for den skittne tøsa i dusjen. En kåt tøs kan håpe

Anja