Ny knullet fjøstøs

Last modified date

Jeg sto der iført kun gummistøvler mens hendene hans lekte med brystvortene mine med tunga som kjælte med tunga mi. Hånda mi strøk den veldig harde kuken hans. 

Vi gikk opp til høyloftet, med hjelp av en høygaffel så fikk jeg fikset en fin høydunge vi kunne ligge i. Han kledde av seg mens jeg la meg ned, kjente høyet som stakk litt på den nakne rompa mi, han fant et pledd for å gjøre det litt mere behagelig.

Han la seg ved siden av meg og lot en finger gli opp og ned sprekken, lekte litt med klitorisen før han presset to fingre inn i den trange fitta mi.

Han la seg over meg, løftet opp føttene mine, jeg tok av meg støvlene og la føttene oppå skuldrene hans, han løftet meg litt opp før han presset kuken sin inn i den trange fitta mi. Han knullet meg hardt i den trange fitta mi. Kjente hvordan den trange fitta melket kuken hans. Jeg lå der og nøt følelsen av at han knullet meg.

Skitten liten fjøstøs som ble fylt med sæd og ødela brukbart høy mens hun egentlig skulle ha vasket fjøset, ikke gjøre det mere skittent.

Anja