Orgasme i badekaret

Last modified date

Det er så deilig å ligge i badekaret, varmt vann og med mye såpeskum som dekker hele meg. Gni såpen inn i den myke nakne huden. Bare ligge der i nyte det varme vannet og den nakne kroppen min. Kjenner vannet som beveger seg over puppene mine, lage bølger i vannet som skyller over meg, det minner meg om orgasme.

Kanskje derfor jeg blir så kåt av å ligge i et badekar, det deilige vannet som omslutter hele kroppen og såpen som gjør huden min glatt og deilig. Vannet som lager bølger som treffer de stive brystvortene mine. Så veldig deilig.

Jeg har endelig klart å finne et sex leketøy jeg kan bruke i badekaret, som også er sykt digg. En womanizer, det er så veldig rart å deilig å få orgasmer mens man ligge i badekaret, men man trenger ikke å bekymre seg for at man spruter overalt 😉

Bare ligge der å nyte vannet og de deilige sitrende følelsene som komme fra fitta, kjenne sex leketøyet vibrere og pulsere mellom beina mine. Stønnene mine lager ekko der jeg ligger med vann nesten over fjeset. Master ville ha digget å eksperimentert med breath play, presset meg ned i vannet mens han tvang meg til en orgasme. Tanken er pirrende. Kanskje jeg skal spørre han om det senere denne uken.

Litt rar følelse å kjenne fitta mi spasme under vann, men det er også en deilig følelse. Høre og kjenne vannet som splasher over kanten i det en stor orgasme får hele kroppen min til å spasme og sitre, hører at jeg stønner høyt, kjenner at jeg spruter fittesaft i badevannet. Vannet som havner over kanten er et fint bilde på en deilig sprut orgasme.

Det er en sliten men fornøyd tøs som ligger i badekaret, kast den gule anden, en womanizer er hva man trenger for å leke seg i badekaret.

Anja