Overraskelse til tøsen

Last modified date

Master kommer inn, han har en pose med seg. Jeg setter meg motvillig ned på kne. Ser opp på han, merker at fitta mi begynner å bli litt våt av det strenge blikket hans. Kjenner en forventing bygge seg opp.

Han tar frem en pisk, en flogg. Han lar den gli over rompa mi, pisker meg lett med deg, kjenner at det svir på rompa mi.. Han kommer nermere, ber meg om å dra ned buksa hans.

Jeg gjør som jeg får beskjed om, føler at jeg er så kåt og klar til å være en flink tøs for master. Lar tunga gli over kukhodet, slikker det grådig. Putter det store kukhodet inn i munnen og suger og sutter på det

Han tar tak i bakhodet mitt og munnknuller meg. Sakte med en fast hånd. Presser kuken langt ned i halsen min, jeg brekker meg litt på den store kuken men klarer å holde den, treningen har gitt resultater.

Han slipper jeg og beordrer meg til å legge meg ned på senga, han tar frem en spreaderbar, fester håndledd og ankler til den. Jeg ligger der med beina spredd, viser han den veldig våte fitta mi. Han er veldig fornøyd med barberingen og at jeg blir så fort kåt for han.

Anja