Påske rope bunny

Last modified date

En kåt liten tøs suger kuken ivrig, lar tungen gli over kukhodet, presser tunga hardt ned midt på kukhodet, kjenner det rykker i kuken, lar kuken gli inn i munnen. Presser den langt ned i halsen til jeg brekker meg.

Det var en veldig digg start på dagen, suge kuken hans til han sprutet sæd inn i munnen min. Jeg svelget det, åpnet munnen for å vise at jeg hadde svelget alt.

Jeg slikket ren kuken, mens jeg sugde den hard igjen, denne påske tusen ville bli brukt, knullet hardt, være en liten påske rope bunny for han.

Han tar frem tauet og begynner å knyte det, lager pirrende diamant mønster over kroppen min, knyter det litt stramt rundt puppene mine.

Han binder meg, får meg til å ligge på ryggen med håndleddene bundet til lårene, crab tie, jeg ligger og spriker med beina, blottlagt og klar til å brukes, . Han fester en ballgag på meg, stryker meg over rompa før han gir den et hardt klaps.

Jeg kjenner han heller glidemiddel over rompa mi, før jeg kjenner kuken presse seg inn i den trange rompa mi, jeg skulle ønske den fikk litt oppvarming først men pga ballgagen så kan jeg ikke si noe. Prøver å puste rolig mens jeg kjenner kuken gli helt inn i rompa, han lener seg over meg og begynner å støte hardt inn og ut.

Han knuller meg hardere og hardere før han støter inn hardt og jeg hører at det går for han. Jeg blir ikke løsnet, han står å ser på meg, han legger et håndkle under meg, beordrer meg til å presse sæden ut av rompa mi. Han vil se at sæden renner ut av den trange rompa mi.

Han dytter føttene mine bakover, nyter synet av sæden sin som renner ut av meg, spanker rompa mi, nyter at jeg ynker meg, ser hvor våt fitta mi er, det renner av den. Han presser tre fingre inn i fitta mi og fingrer meg til jeg kommer, spruter fittesaft på håndkleet, blander seg med sæden som har rent ut.

Han løsner håndleddene mine men jeg får streng beskjed om at jeg skal være en rope bunny resten av dagen, gå helt naken bortsett fra tau “korsettet”. Jeg håper at det betyr at han også vil knulle den veldig kuk sultne fitta mi også iløpet av dagen. Jeg skal ihvertfall gjøre alt jeg kan for å kåte han opp.

Litt annerledes påske godt i år 😉 men det var en sykt deilig start på dagen, håper resten av dagen blir like deilig.

💋

Anja