Rød og sår rompe

Last modified date

Jeg står med ryggen til han. Hører han puste tungt, jeg føler at han ikke er like blid som for noen minutter siden. Jeg står der, anspent redd og spent på hva som kommer.

Han tvinger meg ned på kne, og dytter meg ned. Hodet mitt presses ned mot det kjølige gulvet. Sprer beina mine sånn at han har fri innsyn til fitta og rompa mi. Jeg kjenner en finger som leker med den veldig våte fitta mi, presser en finger og fingrer meg lett, han tar ut fingeren og presser den inn i rompa mi. Knuller meg sakte, han har et belte i den andre hånda og gir rompa mi 3 nokså harde rapp, jeg gisper og holder pusten. Prøver å ikke lage en lyd.

Han går inn, jeg står helt stille, jeg kjenner det renner av fitta mi. Jeg er så kåt, men også litt redd for hvor langt dette vil gå. Jeg hører han kommer tilbake. Jeg hører lyden av metall som treffer metall.

Han tar tak i håndleddene mine og fester mansjettene. Fester håndleddene sammen. Han setter mansjetter på anklene mine også, han drar meg opp og marsjerer meg inn på soverommet. Han ber meg om å stille meg på alle fire, jeg ser han holder en metall stang. Han fester den til mansjettene på anklene, den tvinger meg til å spre beina helt, jeg hater å stå sånn, føles som en middelaldersk straff.

Han tar tak i håret mitt, tvinger ansiktet mitt opp, han fester en gag, en sånn med en dildo på, for å trene brekningsrefleksen hvis jeg husker riktig. Jeg begynner å sikkle, det renner nedover haka mi og ned på madrassen.

Han stiller seg bak meg, tar frem beltet og gir meg korte harde rapp. Han slår hardere, jeg kjenner at hele kroppen min spenner seg mens det renner fittesaft ut av meg, jeg skammer meg, jeg vet at han kan se deg og jeg vet han nyter det.

Jeg kjenner at rompa mi begynner å svi, den føles varm. Jeg er helt sikker på at den begynner å bli veldig rød. Håper at han er ferdig snart, jeg er så klar til å bli knullet hardt.

Anja