Rødt tau og svart dildo

Last modified date

Fikk et rødt tau I dag. Han kom og ba meg om å kle av meg, jeg kledde sakte av meg forran han. Han elsker å se på. Jeg sto helt naken forran han, det røde tauet ble tatt frem, han startet å knyte det, elsker å kjenne følelsen av tauet som glir over kroppen min. Han ser meg nyte det, så han tok enden av tauet og gav ene puppen min et hardt slag med tauet. Jeg ynket meg og kom ut av transen.

Da han var ferdig med å knyte tauet, var jeg veldig tennt og spent på hva han hadde planlagt. Han ba meg stå på alle fire oppå stuebordet. Han brettet et teppe og la under hodet mitt, tvang meg til å stå med rompa opp mens resten av kroppen lå mot bordet.

Jeg lå der, ventet I spenning, kjente det begynte å renne fra fitta mi. Jeg klunket litt og en hard hand tok tak I nakken min og ba meg om å være stille.

Kjente at noe metallisk rørte ved huden min han festet karabin kroker I tauet. Ved hjelp av et annet tau så ble jeg bundet fast stramt til bordet, jeg kunne ikke røre meg.

Glidemiddel ble helt over rompa mi, kjente to fingre gli inn og ut, ved hjelp av en plastikk sprøyte uten spiss, fylte han rompa mi med glidemiddel. Jeg viste at nå skulle han leke med rompa mi, jeg fryktet at målet var å få den svarte dildoen helt inni rompa mi.

Jeg kjente noe bli presset inni rompa mi, jeg prøvde å få et glimt av det men et hardt klaps på rompa fikk meg til å stoppe. Men han sa at det var den minste dildoen som ble presset opp I rompa mi. Jeg lukket øynene og nøt følelsen av å bli knullet sakte I rompa.

Hele dildoen ble presset langt oppi rompa mi, han ristet den kraftig og jeg stønnet høyt. Dildoen ble dratt ut og erstattet med den store deilige kuken hans, som ble kjørt hardt og langt oppi rompa. Han knullet meg litt før han dro seg ut. Han fylte meg med mere glidemiddel.

Jeg kjente det store hode på dildoen presse mot rompa mi, han presset det sakte men sikkert inni den trange rompa mi, jeg gispet og stønnet. Hadde mest lyst til å si stopp, det gjorde vondt og rompa mi var ubehagelig full allerede.

Han helte på mere glidemiddel, kjente det renner nedover lårene mine. Jeg klarer snart ikke mere, han merket det og strøk meg over rompa, kalte meg sin veldig flinke skitne tøs. Nå var hele den store dildoen inni rompa mi, det kjennes ut som om jeg skal briste. Det er vondt, men veldig deilig, opphissende men jeg vil bare presse det ut. Men han holder den på plass.

Han vet at jeg nå er på briste punktet, han tar frem womanizer og skrur den på, holder den mot klitorisen mens den andre hånda holder dildoen på plass, dypt inni rompa mi. Det tar ikke lang tid før jeg kommer, han slipper dildoen og lar meg og den kraftig orgasmen som skyller over meg, presse den ut. Jeg ligger på bordet, skjelver og hikster. Kjenner siste rest av orgasme skylle over meg. Han knyter meg løs, tvinger meg til å vise han rompehullet mitt som “gaper” mot han. Jeg holder rompeballene fra hverandre mens han studerer rompa mi, han får hele hånda si inni rompa mi, ikke lett og han må bruke glidemiddel. Men dette var første gangen rompa mi hadde blitt så utvidet. Jeg er en brukt, fornøyd og tilfredsstillt tøs

Anja