Sex fantasi I dusjen

Last modified date

Ingenting er så deilig som a ta en lang og deilig dusj. Som ender med en deilig orgasme.

Stå under det varme vannet, såpe inn den myke kroppen min med såpe som lukter lavendel. Se at såpeskummet dekker brystene mine. Kan ikke la være å massere brystene litt, knipe litt i de stive brystvortene. Kjenne hvor kåt det gjør meg.

Selv alene i dusjen er jeg en skitten tøs, men det er mye morsommere å være en skitten tøs samme med andre, komme ut av dusjen og føle seg skittnere enn hva man gjorde før man gikk i dusjen 😉

Såpe inn underlivet med såpe, massere klitorisen litt, barbere meg, gjøre meg glatt og deilig, klar for å bli brukt. Bruke fingrene og forsikre meg om at jeg her helt glattbarbert, bruke det som påskudd for å fingre meg selv litt.

Kjenne fingeren gli inn, knulle meg selv hardt. Det er så sykt deilig å bare stå sånn, nyte den deilige følelsen. Kanskje fansasere om at en stor og hard kuk presser seg inn i rompa mi mens jeg fingrer meg selv.

Kjenner jeg ble så sykt kåt av å tenke på dette, hva med deg? 😉 kjenner at trusa mi begynner å bli fuktig, får gå til soverommet og bruke vibratoren mens jeg fantaserer om at jeg blir knullet hardt

💋

Anja