Sexy tøse hushjelp.

Last modified date

Jeg fikk en melding fra han. Med beskjed om at jeg skulle ta på meg antrekket i posen han hadde lagt igjen utenfor døren. Spent gikk jeg og hentet det. Et sexy French maid kostyme. Og et par røde stiletto, de var sikkert 25 cm høye. Jeg kledde på meg, spent på hva som kom til å skje.

Det ringte på døra, han kom inn, dyttet meg hardt inntil veggen, lot hånda gli nedover kroppen min, kjente han strøk en finger sakte mellom fitte leppene, før han presset to fingre inn og knullet meg hardt.

Han snudde meg hardt og fikk meg til å stå fremover bøyd, spanket rompa mi, kommenterte hvor deilig den ser ut i kostymet med det korte skjørtet og truse med franskåpning. Han ga meg beksjed om å tørke støv med en støv kost, mens han satte seg i en stol og tok en øl mens han nøt synet av meg.

Han lot meg holde på en stund, mens han satt og strøk på den veldig harde og fristende kuken sin. Han reiste seg fort opp, dyttet meg ned i sofan, la seg tungt over meg, kjente kuken hans presse mot rompa mi. Å som jeg ønsket at kuken var inni rompa mi istedet. Kjente at sofan begynte å bli litt fuktig under meg.

Han tok fra meg støv kosten og begynte å stryke den over kroppen min, jeg nøt følelsen, før jeg kjente den kjente sviende smerten, han hadde spanket meg hardt med hånda, lyden og smerten fikk meg til å skvette. Han tok frem håndjern og festet de på meg, og en ballgag ble presset inni munnen min.

Han tok litt glidemiddel på skaftet på støvkosten og presset den sakte inni den trange rompa mi. Han lot den gli inn og ut, mens jeg stønnet høyt, ønsket mere.

Han lot meg ligge der med støvkosten langt oppi rompa, liggende hjelpesløs med hendene bak ryggen, gagget og sårbar. Han står og nyter synet av meg.

Jeg ligger å vrir meg, han kommer bort og spanker rompa mi så hardt at jeg må holde tilbake tårer, vet at straffen blir værre hvis jeg gråter. Han tar ut støvkosten. Drar meg opp og bærer meg inn på soverommet, slenger meg med i senga. Får meg til å ligge flatt

Han legger seg over meg, presser kuken sin inni den veldig klare rompa mi, knuller meg hardt, jeg stønner og sikler bak gaggen. Det er litt vondt og brutalt men samtidig så digg. Bare ligge der og bli brukt som en puledukke.

Han tømmer seg i meg, helper meg opp på alle fire, hodet ned og rompa opp. Han står og nyter synet av sæden som renner ut av rompa mi. Han går forran meg og tvinger meg til å putte den slappe kuken inni munnen min. Jeg kjenner smaken av sæd, kuk og rompe. Jeg er fortsatt veldig kåt og vil ha mere. Så jeg suger kuken hans hard, I håp om å bli brukt mere av han, kanskje jeg kan ha en stor buttplug I rompa mens han knuller fitta mi, eller fylle meg opp med så mange dildoer som mulig, jeg en skitten kåt tøs som trenger å bli brukt. Hardt og brutalt.

Anja