Sexy undertøy og play date |

Last modified date

Jeg står på soverommet foran det store speilet. Jeg kler av meg, står helt naken og studerer kroppen min, ser den barberte fitta, de struttende brystvortene, jeg lar hånda gli over de, jeg kjenner jeg skjelver og hvor opphissende det er. Lar hånda gli ned til fitta, forsiktig lar jeg en finger gli opp sprekken, fingeren er våt, jeg putter den i munnen, smaker på de deilige saftene mine. Ser meg i speilet, en kåt liten tøs stirrer tilbake.

Jeg tar på meg den røde hofteholderen og det røde netting korsettet,trekker på meg netting strømpene og finner de nye pumpsene, 10 cm høye hæler, svarte, sexye.

Jeg står og betrakter meg selv, lar hendene gli nedover kroppen, kjenner følelsen av nettingen mot brystvortene, en herlig følelse. Jeg tar frem mobilen og tar noen sexy bilder av meg selv. Jeg tar frem en buttplug, tar på glidemiddel, og presser den inni den trange rompa mi, jeg stønner høyt i den den glir på plass, jeg drar den litt ut og inn, kjenner det renner av fitta mi.

Jeg tar på meg halsbåndet og fester lenka. Betrakter meg selv, sjekker om alt er som det skal være ifølge listen. Jeg setter håret i hestehale, det ringer på døra. Helt presis.

Jeg går ut i gangen og tar i mot han,med håndjernene festet på ene håndleddet og enden på lenka i den andre, er jeg helt klar for en runde med dom og sub lek.

Del || kommer senere 💋

Anja