Skampult anal tøs

Last modified date

Etter rape play sesjon så gikk vi hjem til meg. Jeg var opphisset men samtidig følte jeg at jeg trengte litt TLC. Han hadde derimot andre planer

I det vi gikk inn slengte han meg inni veggen, stirret meg ned, mens han begynte å kle av meg. Før han dro meg inn i dusjen. Beordret meg til å vaske meg mens han sto å såg på. Er noe nedverdigende å stå å skulle vaske seg mens noen stirrer intenst på deg uten å si noe.

Etter jeg var ferdig dro han meg ut, jeg fikk tørket jeg såvidt før han dro meg inn på soverommet, fikk meg til å stå på alle fire mens han tok glidemiddelet på fingrene sine og presset de inni rompa mi,knullet meg med fingrene mens den andre hånda fant puppen min og begynte å dra å knipe brystvorten min. Kjente jeg ble så våt av den behandlingen.

Han beordret meg til å legge jeg på ryggen med en pute under rompa, jeg kjente kukhodet mot rompa mi, en intenst smerte i det han kjørte kuken sin hardt inni rompa mi. Han la seg over meg.

Det var et sykt intenst knull, han bare tok for seg uten å ta hensyn, presset kuken langt inni rompa mi mens han la hånda si rundt halsen min og klemte til. Han slapp meg og jeg gispet etter luft.

Han trakk ut kuken sin, reiste seg opp og satte seg på kne over meg, førte kuken inni munnen min og beordret meg til å suge han. Jeg smakte rompa mi på kuken hans. Han tok tak i hodet mitt og munnknullet meg til han tømte seg i munnen min. Jeg greide ikke å svelge unna så det rann sæd nedover ansiktet mitt, en skitten skampult tøs med sæd i ansiktet. En fornøyd brukt tøs

Anja