Skitten fantasi I skogen

Jeg elsker å være en skitten liten tøs, gjøre litt frekke ting.

Som feks å gå på badet mens jeg har besøk som sitter i stuen , ta frem en vibrator å bruke den, vite at de sitter i stuen og venter på meg, mens jeg står halvnaken på badet og nyter den ene deilige orgasmen etter den andre.

Noen ganger drar jeg det kanskje litt for langt, går rundt med et vibrerende egg i den trange fitta mi. Jeg synes det gjør gåturen min pirrende og deilig. Er faktisk litt motiverende.

Innimellom så står jeg og gir meg selv den ene orgasmen etter den andre, gjemt bak en busk eller noe. Har ofte en fantasi om å bli oppdaget.

Han kommer bort til meg, ser på meg med et lurt blikk, han har skjønt hva jeg gjør. Skjønt hvilken skitten tøs jeg er. Han dytter meg ned i bakken, jeg står på knærne. Han tar frem kuken sin og presser den langt ned i halsen sin.

Han tar fra meg fjernkontrollen til egget og begynner å leke seg med knappene. Han tar tak i bakhodet mitt med den andre hånda og munnknuller meg heftig, det renner sikkel nedover haken min og ned på genseren min.

Han drar meg opp og snur meg rundt, får meg til å lene meg mot et tre, han drar ned buksa mi. Drar ut det vibrerende egget og kjører kuken sin hardt inni fitten min. Knuller meg hardt, får meg til å stønne høyt. Han tømmer seg inni fitten min og presser egget fort oppi fitten min igjen. Og går videre.

En kåt tøs kan drømme om sånt, og håpe på at en fremmed en dag vil knulle henne bakfra ute i skogen. Bruke henne som den skittne hora hun er.

💋

Marlen