Skitten Hotelsex del 1

Last modified date

Hva er egentlig bedre enn å ha skitten hotelsex? Sånn sex der man egentlig mister all hemninger. Bare nyter den deilige sexen, langt hjemmefra og uten å tenke på at man burde gjøre andre ting i stedet. Spille deilige rollespill, late som om man ikke har noen plass å være å må hvis hvor ivrig man er til å få en plass til å sove. Han elsker at jeg spiller veldig underdanig og desperat tøs. Jeg elsker å se hvor mye det tenner han.

Jeg står foran speilet på badet, gjøre meg klar for en deilig dusj, ser at jeg må barberere meg også, jeg skrur på dusjen og finner frem det jeg trenger.

Vasker fitta først, klarer ikke å la være å ta på meg selv litt, kjenner den deilige følelsen, en kiling som starter ved rompa og bygger seg opp. Skyller grundig, nyter følelsen av det varme vannet.

Tar frem barberskummet og begynner å barberer, sakte og metodisk, jeg vet hvordan han liker fitta mi helt glatt og fin. Kjenner med fingrene om jeg fikk av alt. Skyller det grundig av før jeg fortsetter dusjen.

Tørker meg og ser på klokka, begynner å få dårlig tid. Jeg tar frem buttpluggen og har på litt glidemiddel, presser den mot rompehullet og kjenner at den glir sakte inn, stønner høyt når den glir helt på plass. Det føles så deilig å kjenne at rompa er helt fylt opp. Snur meg og bøyer meg fremover, ser den falske røde steinen, kjenner at rompa leker med buttpluggen. Kan nesten ikke vente.

Jeg tar på meg et kort miniskjørt, røde stillettos og en topp som ser ut som et korsett, som fremhever puppene mine veldig. Ingen bh eller truse, han liker lett tilgang.

Jeg går ned til baren, ser at han sitter alene. Puster inn og ut dypt før jeg går bort til han. Later som om jeg gråter og er helt fra meg. Han spør om det går bra, bestiller en drink til meg. Jeg forteller at jeg ble kastet ut fra hotellet jeg bodde på fordi jeg hadde hatt alt for høylytt sex og var til sjenanse for andre. Han ser på meg med et kåt blikk, ser at han ser på de deilige brystene mine.

Han spør om jeg har en plass å være i natt, jeg sier at det har jeg ikke. Han ser på meg, spør om hva jeg er villig til å gjøre for å ha en plass å være. Jeg ser meg rundt, det er lite folk akkurat her vi sitter innerst i baren, jeg tar hånda hans og fører den under skjørtet, han kjenner den glatte og våte fitta mi, jeg flytter meg litt sånn at han kan utforske fitta mi med en finger. Jeg stønner, tar opp drinken og skjuler meg bak glasset. Fingeren hans langt inni fitta mi og den deilige buttplugen i rompa er nær ved å gi meg en orgasme.

Vi betaler og han fører meg opp på hotellrommet. Jeg ser at jeg glemte å rydde etter meg, det ødelegger litt fantasien vi er i. Han dytter det unna og setter seg ned, får meg til å legge meg over fanget sitt, løfter opp skjørtet, lar ene hånda gli over rompa mi, før han spanker meg lett, jeg kvepper til, stønner og kjenner hvor våt jeg er, kjenner det renner av meg. Kjenner kuken hans bli hard under meg. Lukker øynene og nyter at han leker med buttplugen, drar den litt ut før han dytter den inn igjen, rister litt i den.

Anja