Skitten Hotelsex del 2

Last modified date

Jeg bbare lå der og nøt den deilige følelsen av hånda hans som skiftet mellom å spanke, kose med rompa og leke med buttpluggen. Var en kåt og våt tøs som lå på fanget hans med skjørtet langt oppover magen,med den deilige rompa helt blottlagt.

Han tok tak i meg og løftet meg opp og satte meg ned på gulvet. Beordret meg ned på kne, han åpnet buksesmekken, hele fronten på buksa hans var våt av fittesaften min, en halvstiv kuk ble tatt ut av bokseren hans. Jeg tok tak i den og lot tunga gli over kukhodet, puttet kukhodet i munnen og begynte å suge han. Han tok tak i bakhodet mitt og presset kuken sin langt ned i halsen på meg, jeg kjente kuken vokse inni munnen, han begynte å jokke mot ansiktet mitt. Jeg kjente jeg brakk meg men han holdt meg fast i et godt grep.

Han slapp meg, jeg tok ut kuken, jeg sikklet nedover meg selv, kuken hans var våt av spyttet mitt. Jeg gispet etter luft og tørket vekk en tråd av spytt. Jeg så opp på han og møtte det intense mørke kåte blikket hans.jeg kjente jeg ble kåt av det blikket.

Han dro meg opp fikk meg til å legge meg ned, spredde beina mine og tok frem noe tau, knyttet armene mine til anklene , jeg lå der og spriket med beina, helt blottlagt og forsvarsløs. Akkurat slik som han liker det.

Han begynte å slikke deh veldig våte fitta mi, lot tunga gli oppover sprekken, brukte tunga si iherdig på klitorisen, jeg lå og stønnet høyt. Han tok frem klitoris vibratoren, satte den på, satte den mot klitorisen, jeg kjente orgasmen bygge seg opp. Han lot den stå på ganske høy hastighet mens han presset to fingre inni i den trange fitta mi. Knullet meg hardt, jeg stønnet hardt og kjente orgasmen bølge over meg, kjente jeg sprutet, tunga hans var raskt med å slikke i seg den deilige fittesaften, orgasmen var så sterk at jeg presset ut buttpluggen. Han tok den og la den på en handduk, jeg håpte at den så ren ut og ikke hadde noe på seg…

Han tok frem glidemiddel, smurte inn rompe hullet og kuken sin,lot kukhodet presse mot rompe hullet, la seg over meg og presset seg hardt og bestemt inn. Jeg gispet, kjente kuken presse seg helt inn, fylle den trange kuk sultne rompa mi. Jeg stønnet høyt i det kuken trengte helt inn. Kjente han stønnet i høret mitt, kalte meg en skitten liten anal tøs.

Han knullet meg hardere og hardere, trakk seg helt ut før han presset kuken hardt inn rompa. Han la en hånd over munnen min for å dempe stønningen min. Han trakk seg ut, hentet noe, en ballgag. Han puttet den i munnen min og festet den. Klapset meg på fitta, litt for hardt. Jeg ynket meg.

Skal du sove her i natt så får du bare være en flink liten tøs og ta imot. Jeg fryktet litt for hva som skulle skje, der jeg lå helt forsvarsløs, overgitt til han, uten noen mulighet for å springe eller rope etter hjelp

Anja