Skitten kåt og brukt tøs

Last modified date

Halloween var en intens kveld. Jeg kom ikke hjem før langt ut på dagen den 1 november. Var en trøtt, brukt og fornøyd tøs som kom hjem. Med en rød og sår rompe og en fitte og rompe som var mørbanket. 

Da jeg kom hjem gikk jeg i dusjen, jeg sto naken foran speilet og studerte rompa mi, den var knallrød og på et område kunne jeg se, eller innbilte meg at jeg så fingrene hans.

Jeg kjente jeg ble kåt av synet. Jeg dusjet lenge, lukket øynene og tenkte på den kvelden, kunne kjenne den harde kuken som presset seg inn i den trange rompa mi. Kunne fortsatt kjenne vekten av kroppen hans.

Jeg er en så skitten liten tøs at bare å tenke på det får fitta mi til å bli våt, jeg kan bli brukt i flere dager jeg likevel være så kåt. Jeg får aldri nok kuk.

Anja